0 Läs mer >>
09.30 öppnar backarna och 10.00 börjar vi skolan. Vad passar bättre än att vara ute just innan liftarna vrids igång för att åka upp helt ensam i backen och bara njuta utav utsikten, solen, den bitande kylan och åkningen ner till liften för att upprepa detta fram tills vi börjar?
 
 
 
 
 

Ruka 29 januari

0 Läs mer >>
Äntligen är det dags att dra iväg igen. 
Det är något speciellt med att alltid vara på vift, och jag trivs bra med att röra mig runt från plats till plats för att göra de saker jag verkligen uppskattar. Det passar mig klockrent!
 
Ruka alltså. Imorgon 0700 rullar folkabussarna norrut!
Vi kommer att vara två veckor i Ruka där våran egen åkning kommer stå i fokus första veckan, och för att göra det lite mer intressant är det så att vi måste byta diciplin, så jag kommer att åka bräda, vilket lär bli schyst.
Andra veckan så kommer det upp gymnasielever samt elever från språklinjen här på skolan och ska lära sig åka alpint,telis eller bräda och det är vi som kommer att hålla i det hela. Kan nog bli riktigt kul!
 
Ett favoritcitat ur boken "Into the wild": 
 
The very basic core of a man's living spirit is his passion for adventure. The joy of life comes from our encounters with new experiences and hence there is no greater joy than to have an endlessly changing horizon, for each day to have a new and different sun.” 
― Christopher McCandless
 
 
 

Ruka

0 Läs mer >>
Två veckor utav Oktober spenderades i Kroatien klängades och klättrandes på fina granitväggar. Roligt värre!
Här är en 4 minuters summering utav resan:
 

Klättertrippen 2013