0 Läs mer >>
Emma, Calle, Jag
 
Min, Emma och Calles tur som vi gjorde den 8/8 - 11/8 2010 mellan Björkliden och Riksgränsen.
 
Just denna bild togs precis innan vi skulle pausa för att njuta en del utav utsikten från en mindre klippavsats i närheten. Det var en go' och gla' Norrman som hurtigt var ute och gick som erbjöd sig att ta bilden åt oss. När vi väl satt oss ner så kom han och berättade en massa historier om vandringar "på andra sidan sjön".

Otroligt härlig upplevelse hela denna vandring, och har man begränsat antal dagar är just denna sträcka en fin tur!

IV: En bild och dess ...

0 Läs mer >>
Sommaren 2013.
 
Hela denna dag började med att jag och Calle var och klättrade på Falkberget i Kalix. Väl där träffade vi på ett par som båda jobbade uppe på Låktatjåkkastationen, men en ledig vecka spenderades resandes i bilen med klätterutrustningen med. 
De undrade var det skulle finnas en fin plats att parkera bilen, kanske bada och grilla på. Jag, Calle och Tobbe hade tidigare bestämt att vi samma eftermiddag/kväll skulle till bjumis och slänga upp slacklinen på stranden, grilla burgare och bara ha det gott, så jag gav dem instruktioner om hur de hitta dit och sa att vi skulle ses till kvällen.
 
När vi kom dit, stod deras pickis med husbilstillsats på parkeringen och det blev en fantastisk kväll med mycket skratt, slackline, bad, grillat och en vacker solnedgång som Tobbe verkligen tar till sig.

III: En bild och dess...

0 Läs mer >>
 
Vintern/årsskiftet 2011-12 spenderade jag drygt 3 månader på Teneriffa med bland annat dykning. Men det som gjorde hela vistelsen där för mig var när två utav mina riktigt goda vänner Jesaias (vänster) och Simpan (höger) bestämde sig för att komma och hälsa på en sväng.

Våran plan var att ha kul, åka longboard och surfa. Och allt det gjorde vi.
 
Denna bild togs dagen efter vi hoppade på bussen för att åka mot "Mascadalen" där vi fått nys om att en massa serpentinvägar slingrade sig nerför bergen och ner mot havet. Bussen tog ett X antal timmar trots den korta sträckan, och vi fick lov att sova i en buske under en stjärnklar himmel med en massa bergsgetter med klockhalsband som plingade på hela natten.
 
Men som ni kan se nere till vänster i bilden var inte asfalten speciellt bra för att åka longboard på, så det att sakta men säkert röra sig tillbaka mot lägenheten jag hade.. Men KUL var det!

II: En bild och dess ...

0 Läs mer >>
 
En tidig morgon i Repovesi National Park, Finland.
 
Vi var här för en tid under våran "klätterspec" i höstas. Riktigt vacker plats.
Tälten slogs upp på en udde 2km bort från klippan, och med den turen vi hade med vädret så klev man upp tidigt kunde man njuta utav dimman som sakta gled över sjön - Varje morgon. 
 
Kvalité? - Javisst!

En bild och dess hist...